Over Sjuleke's Makelaardij

Hoe ervaren je wellicht in andere zaken bent, een woning kopen of verkopen doe je niet dagelijks. Dit vereist professionele kennis, advies op maat en persoonlijke betrokkenheid.
Sjuleke’s Makelaardij is gespecialiseerd in unieke huizen en adviseert, begeleidt en ontzorgt je gedurende het gehele aankoop of verkoopproces en behartigt hierbij uitsluitend jouw belangen.
Wij werken met een maximum aantal cliënten tegelijkertijd. Hierdoor kunnen wij onze volledige aandacht en tijd geven aan de verkoop of aankoop van jouw woning en voor jou het beste resultaat behalen.
Als NVM-makelaar beschikken we zowel over de ervaring als de middelen. We hebben toegang tot de meest recente marktinformatie die uitsluitend toegankelijk is voor leden. Met deze informatie kunnen we de verwachte opbrengstwaarde van een woning beter inschatten dan een niet NVM-makelaar.

Daarnaast wordt elk NVM-makelaarskantoor eens in de 3 jaar onderworpen aan een externe audit. In 2023 is deze audit uitgevoerd bij Sjuleke’s Makelaardij en wij zijn blij te mogen vermelden dat Sjuleke’s Makelaardij volledig voldoet aan de  NVM Erecode en de kwaliteitseisen en bovendien het predicaat excellent gekregen heeft op het gebied van klantgerichtheid, dossiervorming en administratieve verwerking en eigenzinnigheid.

Graag komen we bij je langs voor een persoonlijke kennismaking en bieden we je geheel vrijblijvend een waardebepaling, specifiek advies en een uitgebreid voorstel voor onze dienstverlening.

Over Sjuleke

Sjuleke van Dinten is geboren en getogen in ’s-Hertogenbosch en woont al meer dan 30 jaar in Amsterdam. Na haar succesvol afgeronde studie economie aan de Universiteit van Amsterdam en een lange loopbaan in de financiële wereld besloot zij haar passie te volgen.
Als gecertificeerd en beëdigd register makelaar combineert zij haar analytisch vermogen en financiële expertise met haar bijzondere en warme persoonlijkheid. Zij adviseert adequaat en goed onderbouwd en weet een optimaal resultaat te realiseren bij de verkoop of aankoop van een woning. Haar cliënten waarderen haar persoonlijke en daadkrachtige aanpak.