Sjuleke verkoopt

Sjuleke’s Makelaardij adviseert, begeleidt en ontzorgt gedurende het gehele verkoop proces. Onze verkoopbegeleiding bestaat uit de volgende diensten.

Persoonlijke kennismaking en opname van de woning

We komen langs voor een persoonlijke kennismaking en een opname van de woning. Hierbij beoordelen we niet alleen de specifieke kenmerken van de woning maar ook de juridische, bouwkundige en financiële aspecten zoals de staat van onderhoud, eventuele gebreken, erfpachtvoorwaarden en de status van de VVE.

Waardebepaling en verkoopadvies

Als NVM-makelaar beschikken we zowel over de ervaring als de middelen en hebben we toegang tot de meest recente marktinformatie die uitsluitend toegankelijk is voor leden. Met deze informatie kunnen we de verwachte opbrengstwaarde van een woning beter inschatten dan een niet NVM-makelaar. Op deze manier kunnen we een realistische en adequate verkoopstrategie bepalen. Afhankelijk van de gewenste leverdatum, marktomstandigheden en vakantieperioden, adviseren we over de beste timing van de verkoop.

Onderzoek

Voorafgaand aan de verkoop van de woning doen we uitvoerig onderzoek naar de juridische, bouwkundige en financiële aspecten en stellen we een compleet dossier op.

Presentatie op Funda

Om de woning optimaal te presenteren op Funda zorgen we voor:

  • een NEN2580 meetrapport, 2D en 3D plattegronden;
  • professionele foto’s, waarbij we adviseren bij de voorbereidingen;
  • een pakkende en duidelijke verkooptekst, zowel in het Nederlands als in het Engels;
  • additionele promotie op Funda;
  • een website en visitekaartjes van de woning;
  • een duidelijk zichtbaar te koopbord.
Daarnaast hebben wij met meer dan 4400 NVM-leden het meest uitgebreide netwerk om de woning onder de aandacht te brengen van collega makelaars en potentiële kopers.

Bezichtigingen

In overleg plannen we bezichtigingsmomenten in. Tijdens de bezichtigingen nemen we ruim de tijd voor iedere aspirant-koper en na iedere bezichtiging informeren we direct over de reacties.

Biedingen en onderhandelingen

Ons doel is om de hoogste prijs onder de beste voorwaarden te realiseren. Tijdens het verkoopproces bepalen we gezamenlijk hoe het proces en de strategie precies loopt, bijvoorbeeld bieding, inschrijving, onderhandelingen en leverdatum.

Koopovereenkomst, inspectie en levering

We maken afspraken met de notaris voor het tekenen van de koopovereenkomst en de leveringsakte en we beoordelen deze aktes voorafgaand aan het ondertekenen. Op de dag van de levering voeren we de inspectie van de woning uit. Tijdens het hele verkoopproces houden we de belangrijke data en voorwaarden in de gaten.

Graag komen we langs voor een persoonlijke kennismaking en bieden we geheel vrijblijvend een waardebepaling, specifiek advies en een uitgebreid voorstel voor onze dienstverlening.