Sjuleke koopt aan

Sjuleke’s Makelaardij adviseert, begeleidt en ontzorgt gedurende het gehele aankoop proces. Onze aankoopbegeleiding bestaat uit de volgende diensten.

Persoonlijke kennismaking en verlanglijst

We komen langs voor een persoonlijke kennismaking en een inventarisatie van de specifieke wensen zoals locatie, aantal vierkante meters, aantal kamers, buitenruimte, type bouw en staat van onderhoud. Daarnaast bespreken we of een hypotheek gewenst is en kunnen we adviseren bij de keuze van een financieel adviseur.

Bezichtigingen

Dagelijks sturen we een overzicht uit ons NVM-uitwisselingssysteem met daarin het nieuwe aanbod van woningen die aan deze specifieke wensen voldoen. Vervolgens plannen we bezichtigingen in voor woningen die interessant zijn en zullen we bij deze bezichtigingen aanwezig zijn.

Onderzoek

Voorafgaand aan de aankoop van de woning doen we uitvoerig onderzoek naar de juridische, bouwkundige en financiële aspecten en stellen we een compleet dossier op.

Waardebepaling en aankoopadvies

Als NVM-makelaar beschikken we zowel over de ervaring als de middelen en hebben toegang tot de meest recente marktinformatie die uitsluitend toegankelijk is voor leden. Met deze informatie kunnen we de verwachte opbrengstwaarde van een woning beter inschatten dan een niet NVM-makelaar. Op deze manier kunnen we een realistische en adequate aankoopstrategie bepalen. Daarnaast adviseren we over de juridische, bouwkundige en financiële aspecten zoals de staat van onderhoud, eventuele gebreken, erfpachtvoorwaarden en de status van de VVE.

Aankoopstrategie, biedingen en onderhandelingen

Ons doel is om de woning succesvol aan te kopen onder de beste voorwaarden. Tijdens het aankoopproces bepalen we gezamenlijk hoe het proces en de strategie precies loopt, bijvoorbeeld bieding, inschrijving, onderhandelingen en leverdatum.

Koopovereenkomst, inspectie en levering

We adviseren bij de keuze van een notaris en maken afspraken met deze notaris voor het tekenen van de koopovereenkomst en de leveringsakte. Voorafgaand aan het ondertekenen beoordelen wij deze aktes. Op de dag van de levering voeren we de inspectie van de woning uit. Tijdens het hele aankoopproces houden we de belangrijke data en voorwaarden in de gaten.

Graag komen we langs voor een persoonlijke kennismaking en bieden we geheel vrijblijvend specifiek advies en een uitgebreid voorstel voor onze dienstverlening.